• Ny
BC RACING COILOVER KIT - BMW 3 SERIES E46 (92-98)

BC RACING COILOVER KIT - BMW 3 SERIES E46 (92-98)

I-02-BR-RA
  • Lagermontert øvre fjærplattform
  • Camber justerbare toppfester (avhengig av modell)
  • Høydejustering er separat til fjærforspennet
  • 30-steg hardhet justering
  • Monotube demper design
  • Konisk låsekrage for å forhindre at låsemutter løsner
  • Spesial fjær spec. tilgjengelig (ta kontakt)
  • Reservedeler tilgjengelig 
  • Støvmansjett for å beskytte
  • 1 Års produsentgaranti
BAKRE SETUP
FJÆR SPEC.
kr 15,735.00
Inklusive MVA
Veiledende leveringstid 4-14 virkedager*
Antall
På fjernlager

Beskrivelse

BR-serien - For rask vei  BR-seriens coilovers bruker et stort stempel med en diameter på 46 mm i et spjeldhus med en diameter på 53 mm for å maksimere oljekapasiteten.
Når spjeldenheten er i drift, varmes oljen i spjeldet opp. Viskositeten til oljen endres etter hvert som temperaturen varierer, noe som kan føre til endringer i enhetens dempingskarakteristikk.
BC Racing bruker bare en olje av meget høy kvalitet med coilovers, men går den ekstra milen for å maksimere ytelsen og bygge BR-serien med et stort demperhus på 53 mm.
Dette øker kapasiteten til enheten, noe som øker volumet av olje som i sin tur reduserer topptemperaturen og dermed forbedrer spjeldytelsen betydelig.

Hjørnevektjustering
Den nedre fjærplattformen til BC Racing coilovers er justerbar. Dette gjør at bilen kan settes opp for svingvekting for å oppnå perfekt balanse og sikrer at maksimal dekkeffektivitet oppnås.  Bilen må ha lik vekt på hvert dekk på en aksel, så begge fremre dekk må tåle lik belastning som begge bak. Dette sørger for at begge dekkene gjør sin samme del av arbeidet i svinger, noe som øker det generelle grepet, maksimerer hastigheten i svingene og reduserer rundetidene.  Valgfrie hjelpefjærer kan kjøpes for å tillate hjuloppheng å slå inn i enheten for å passe spesifikke behov.

Justering av kjørehøyde
Kjørehøyde bestemmes av posisjonen til coilover-bunnfestet. Festet kan vikles opp og ned på spjeldhuset for å gi et komplett justeringsområde.  Fordi kjørehøyden bestemmes av et justerbart bunnfeste i stedet for fjærplattform, beholder du full dempervandring uavhengig av kjørehøyden.

Olje av høy kvalitet
BC Racing-dempere bruker en sofistikert shim stack-design og høykvalitetsolje for konsekvent å kontrollere kompresjonen og returhastigheten til demperstangen selv under de mest ekstreme forhold.  Når kjøretøyene kjører over ulendt underlag, varmer kompresjons- og returbevegelsen til demperstangen opp oljen. Dempere av dårlig kvalitet bruker billig olje hvis egenskaper endres med varierende temperaturer. Det er viktig at det brukes olje av høy kvalitet som kan opprettholde konsistent viskositet under et bredt temperaturområde. Når oljen begynner å brytes ned, endres egenskapene, noe som fører til endringer i demping som fører til endringer i kjøretøyets håndteringsegenskaper.  BC Racing sikrer at det kun brukes olje av høy kvalitet, slik at dempingshastigheter opprettholdes ikke bare for øyeblikket i hånden (dvs. mens du er ute etter en bakveieksplosjon på eller bane), men at langsiktig levetid maksimeres med olje som ikke brytes ned raskt over tid og dermed forlenge spjeldets levetid betydelig.

Nitrogen trykksatte dempere  
En demper jobber hardt på bane eller på humpete veier med høy hastighet, oljen kan bli fylt av luft og kavitasjon kan oppstå. Dette forårsaker skumdannelse som effektivt reduserer oljens viskositet og dermed reduserer enhetens dempende effekt. Høykvalitetsolje bidrar langt for å redusere dette problemet, men BC Racing går ett skritt videre og trykker demperne med nitrogen.  Nitrogenet utøver et trykk på et flytende stempel som igjen utøver et permanent trykk på oljen som dramatisk reduserer lufting og dermed forbedrer konsistensen og kvaliteten på dempingen. Det trykksatte nitrogenet tilfører også et ekstra element av effektiv fjærhastighet til spjeldenheten.

⚠️ Det er IKKE retur/angrerett på BC RACING produkter, det bestilles spesielt etter kunde ønske/spec. 

Produktdetaljer
I-02-BR-RA
Kommentarer (0)
Karakter
Ingen kundeanmeldelser enda.